Rendabiliteit en Energievriendelijkheid

Veehouders zijn meer dan ooit agrarische ondernemers. Ze moeten dagelijks nadenken over de juiste verhouding tussen kwaliteit en rendabiliteit. Om deze rendabiliteit te verhogen, werken ze steeds meer met vochtige krachtvoeders in hun rantsoen.

Omdat deze niet of slechts deels gedroogd worden, zijn ze energievriendelijker en hebben ze een lagere kostprijs. Dit zorgt voor een aanzienlijk financieel voordeel zonder kwaliteitsverlies.

Koe
Koe

Kwaliteit

Als familiale, professionele onderneming zijn wij al meer dan twintig jaar actief in de aan- en verkoop van veevoeders, vooral bierdraf en perspulp. Veevoeders vormen een belangrijke schakel in de dierlijke productieketen en dienen kwaliteitsvol en veilig te zijn. Omdat wij daarover een grote verantwoordelijkheid dragen, werken wij enkel samen met leveranciers die minstens GMP-gecertificeerd zijn. Ook dragen wij het GMP certificaat.

Diversiteit

Vochtige dierenvoeders zijn nevenproducten van de voedingsmiddelenindustrie. Ze hebben een grote diversiteit in werking en kunnen hierdoor eenvouding in ieder rantsoen ingepast worden.

Koe
Vrolijke koe

Tevredenheid

Niet enkel kwaliteit, maar ook een correcte service zijn voor ons van het grootste belang.

Door onze eigen transportservice kunnen wij op zeer scherpe wijze levren, alsook zeer flexibel.

Bovendien kunnen al de steekvaste producten in slurf geleverd worden.

Voor verdere vragen e ninfomatie kan u steeds contact opnemen via:

Tel.: 0475 66 21 34